Ready

to

ride

ONZE

allroad
onroad

Onroad: Bent u in het bezit van een alrroad zoals de KTM Adventure, en wenst u totaal niet op onverharde wegen te rijden dan kan u ook bij ons terecht. Tijdens de meeste van onze allroad ritten voorzien wij een 100% asfalt route. Hiervoor zoeken wij de kleine en nog niet platgereden wegen op waar uw allroad motor zich goed voelt. Ook geschikt voor andere type motoren.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Light

Deze categorie is bedoeld voor de beginnende allroader welke zijn eerste stappen op de onverharde wegen wenst te zetten. Bij droge weersomstandigheden zijn deze ritten te rijden met de standaard road banden en de allroad banden. Bij slecht weer wordt de route aangepast naar het schoeisel van de motoren. Ook de rustige allroader welke zijn motor niet wenst af te beulen in de modder is hier welkom. Tijdens de light ritten worden er op geregelde tijdstippen tips en tricks mede gedeeld aan de rijders, zodat ze op deze ritten de eerste knepen van het offroad rijden onder de knie krijgen.

Medium

Hier zijn de gekende allroad banden zoals TKC80, Scout.. een must. De ritten zullen bestaan uit een mengeling van kleine asfalt wegen in combinatie van onverharde veldwegen met een vaste  structuur. Diepe modderstroken beperken we tot een noodzakelijk minimum. Bent u de curssusen langzaam ontgroeit, dan zijn deze ritten ideaal om ze om te zetten in de praktijk. Genieten van het allroad rijden staat voorop.

Hard

Voor de “die hards” onder de allroaders, de mannen en vrouwen waar de enduro motor te klein geworden is. Noppenbanden zijn voor deze ritten de juiste keuze, hier wordt geen omweg rond een vettige modderweg gemaakt. Mens en machine worden hier getest, al dan niet met de nodige schuivers tot gevolg.