Ready
to

LEARN

Opleiding
Doorgedreven bochtenstage voor de openbare weg

Deze bochtenstage gaat ondermeer door op het mooiste en langste kartcircuit van Europa te Genk. De KTM Street Academy kreeg exclusief de mogelijkheid om opleidingen te organiseren op deze buitengewone locatie.

Het doel van deze intensieve opleiding is om de bochtentechniek van motorrijders te verbeteren. Het gaan NIET om een raceopleiding noch over circuittechnieken maar over technieken die op de openbare weg kunnen gebruikt worden. De rijvaardigheid en de veiligheid van deelnemende motorrijders zal zeker verhogen. Deze training omvat aangepaste en doorgedreven oefeningen op een afgesloten terrein, op het kartcircuit en op de openbare weg en start met een broodmaaltijd en een toelichting over de technische aspecten van bochtentechniek voor motorrijders op de openbare weg. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname na afloop. Training wordt gedaan met de eigen motorfiets en gaat door op een vrijdagavond van 16:00 tot 21:00 u met start en aankomst te Genk.

Wie kan deelnemen ?

Alle motorrijders die eerder een intensieve bochtenstage of een training Advanced of Master volgden. Motoren van alle merken en types zijn toegelaten.

Kostprijs

125 € broodmaaltijd, dranken, certificaat van deelname en gebruik infrastructuur inbegrepen. 

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR deze TRAINING?