Ready
to
Meet
About

KTM STREET ACADEMY

De KTM RIDERS ACADEMY kent zijn oorsprong in 1996.
Het doel van DE KTM RIDERS ACADEMY is motorrijders beter en veiliger te leren motorrijden zowel op straat, op alle terreinen als op circuit, en het risico op ongevallen te beperken.

Een goede training kan enkel zijn resultaat bereiken als het niveau van de instructeurs zeer hoog is. Daarom werken we enkel met professionele instructeurs bij gevormd werden bij de politie. Voor de training op alle terreinen en de off road trainingen werken wij samen met Alex van den Broek, Nederlands kampioen trial en ervaringsdeskundige op het vlak van off road en all road.

Naast de trainingen zullen ook reizen en uitstappen aangeboden worden die alleen of in groep kunnen gereden worden. Verder kan je in de event agenda leuke activiteiten vinden die mede georganiseerd worden door KTM Belgium.
We kiezen ervoor om onze groepsgrootte te beperken per instructeur, persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk. Al onze instructeurs zijn professionele / erkende instructeurs. Ons opleidingscentrum is erkend door de Vlaamse Overheid en is één van de eerste Belgische motortrainingen met een European Quality Label Motorcycle Safety.
Na een dag motorbeheersing rij je met vernieuwde inzichten naar huis. Iedereen ontvangt na de training een certificaat van deelname en een evaluatie.

De meeste verzekeraars geven korting op je premie na het volgen van een training.
Tot binnenkort op één van onze trainingen, onze reizen of onze events !!!

WIL JIJ JE AANMELDEN VOOR ééN VAN ONZE TRAININGEN OF TOURRITTEN